ACB

Luka Mitrovic continuarà al Baxi Manresa

Bàsquet. El seu contracte temporal s’allarga un mes més. L’equip rep aquest vespre el Filou Ostende en la FIBA Champions

El Baxi Manresa va allargar el contracte temporal de Luka Mitrovic i continuarà disposant del jugador el mes que ve. El pivot serbi acabava el contracte temporal amb l’equip del Bages i les dues parts han decidit allargar la vinculació. Mitrovic va arribar a Manresa a meitat del mes d’octubre per cobrir les baixes en les posicions interiors i, tenint en compte que hi ha noves baixes en aquestes posicions i el seu bon rendiment, es quedarà a l’equip una mica més. El serbi, de 26 anys i 2,04 m, ha jugat tres partits a l’ACB, amb una mitjana de 10 punts i més de 16 minuts de joc.

A Europa, guanya a casa

El pròxim compromís dels del Bages i de Luka Mitrovic serà avui la competició europea. El Baxi Manresa jugarà a casa (20.30 h) contra el Filou Ostende belga en la sisena jornada de la FIBA Champions. Els manresans ocupen la quarta posició del grup amb tres victòries i dues derrotes, mentre que els belgues són els sisens amb dues victòries i tres derrotes. El Baxi Manresa ha guanyat en les tres jornades en què ha jugat a casa, mentre que el Filou Ostende ha estat derrotat en els seus tres desplaçaments. En el conjunt del Bages seran baixa Pere Tomàs i Eulis Báez, mentre que David Kravish és dubte per les molèsties al turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)