FEB

Tornen a la feina

Bàsquet. L’Spar Citylift reprèn els entrenaments després de l’aturada de seleccions a una setmana de la visita a Fontajau del Dinamo Kursk

Les jugadores de l’Spar Citylift reprenen avui els entrenaments després d’una aturada de seleccions que va arribar just després de la primera derrota a Fontajau de la temporada (65-68 contra el Gernika). Les jugadores que van competir amb les seves seleccions –Laia Palau, María Araújo, Magali Mendy i Aadora Elonu– tenen un dia més de permís, mentre que Núria Martínez i Sonya Petrovic continuen el seu procés de recuperació.

L’equip jugarà diumenge a Extremadura a la pista de l’Al-Qázeres –balanç de 4-4–, però el primer plat fort arribarà el dimecres 27 a Fontajau en l’Eurolliga, contra un dels grans del bàsquet europeu, el Dinamo Kursk rus, l’equip de la gironina Marta Xargay, que, sota les ordres de l’actual seleccionador espanyol, Lucas Mondelo, va ser finalista de la principal competició continental la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)