Eurolliga

Festival del Barça contra el Maccabi (96-73)

Eurolliga. Els blaugrana es situen colíders juntament amb l’Efes

El Barça ha fet una exhibició en tota regla contra un dels millors equips de l’Eurolliga com és el Maccabi Tel Aviv que ha estat a la segona part una joguina en mans dels de Pesic (96-73). Els blaugrana es situen colíders amb l’Efes.

El primer temps ha tingut a Mirotic en el gran motor amb 12 punts i 6 rebots tot i no mostrar la seva millor versió. Els blaugrana han anat molts minuts per davant però ha aparegut DiBartolomeo per fer una exhibició amb 13 punts amb 3/3 triples, molt per sobre del seu nivell habitual perquè tenia una mitjana de 8,4 punts de mitjana. Els de Pesic han trobat a faltar Davies (només 2 punts). Al descans els israelians han marxat per davant (43-46).

Al segon temps després d’uns primers instants d’intercanvi de cistelles el Barça ha començat a tenir domini del rebot (10 ofensius) i ha començat a anotar tirs oberts. Amb Mirotic com a capità general els blaugrana han agafat 10 punts de renda (67-57). Higgins s’ha sumat a la festa per liderar un 14-2 (69-57). A partir de llavors el Palau Blaugrana ha viscut un recital ofensius els blaugrana arribant a guanyar de 26 punts (96-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)