ACB

El Baxi Manresa desaprofita una ocasió d’or (86-79)

ACB. Els manresans han arribat a dominar de 14 punts però no han aguantat el ritme

El Baxi Manresa continua sense poder guanyar a la pista del Casademont Saragossa on ha perdut en les últimes 10 visites que ha tingut. Els manresans han desaprofitat una oasió d’or perquè ha arribat a dominar de 14 punts (86-79).

Els de Pedro Martínez han agafat el comandament del matx després d’un segon quart on ha estat capaç d’anotar 35 punts (35-49). Els manresans han trobat en Sakho en la seva estrella sorpresa (12 punts) i un bon treball col·lectiu sobretot en defensa.

Al segon temps però ha reaccionat ràpidament l’equip aragonès amb un parcial de 13-3 que ha retornat la igualtat (48-52). Però els de Pedro Martínez han tornat a fer una estirada amb Margarity també sumant per tornar a agafar 11 punts de renda (48-59). El Saragossa s’ha costat al marcador (72-75) amb el darrer fitxatge Nelson fora del partit per dues antiesportives. Però Margarity ha fet un triple clau (72-78). Però els aragonesos amb Benzing estel·lar ha posat el de Porfi Fisac per davant (79-78). A 16,2 segons pel final Brussino ha anotat dos tirs lliures (82-79) i el Baxi Manresa no ha pogut llançar el triple per forçar la pròrroga perquè literalment ha perdut la pilota treient de banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)