ACB

La Penya allarga més la seva festa

Bàsquet. ACB. Els de Duran obtenen el setè triomf seguit remuntant 13 punts (38-51) i anotant-ne 59 en el segon temps

La festa verd-i-negra continua. Els de Carles Duran van signar la seva setena victòria consecutiva contra un rival directe com el Bilbao, que arribava a Badalona en un gran moment de forma. Però la Penya té confiança. La confiança que li va permetre remuntar 13 punts (38-51) després d’un primer temps en què va anar a remolc d’un rival basc que jugava amb molta energia i amb les idees molt clares. El Joventut estava molt desencertat des de la llarga distància i això feia que no jugués amb comoditat. Tot i així, l’equip va entendre que per guanyar s’havia de ser molt dur al darrere, i així ho va fer. Després de marxar al descans amb 38-40, el millor va ser sens dubte el resultat. La Penya va capgirar la dinàmica amb Xabi López-Arostegui com a gran motor de l’equip. Al seu costat, un Prepelic a rauxes i un Omic que en el segon temps va ressorgir després d’estar tapat per Balvin en el primer (47-40). Però els bascos van tornar a entrar al matx (51-52). La igualtat es va mantenir fins després d’una esmaixada de Brown, que, per haver-se tret la pilota de sobre i estar ja avisat, va veure una tècnica –a Mumbrú li n’havien xiulat una altra abans–. La Penya va fer una estirada més amb solidesa defensiva, ofegant els atacs bascos, i, ofensivament, seleccionant molt bé els tirs i amb un parcial de 13-2 que va trencar el partit (del 73-74 al 86-76). Els verds visitaran Vitòria diumenge, amb tota la pressió per al Baskonia, ja que no li estan sortint les coses com a Querejeta, el seu president, li agradaria.

Presentació de la base

En la segona millor entrada de la temporada (6.449 espectadors), el club va aprofitar l’ocasió i l’hora del partit per fer la presentació de tots els equips del club.

ELS VESTIDORS

Tinc la sensació que en l’ACB d’aquest curs hi haurà moltes sèries de victòries i derrotes, com ens ha passat a nosaltres i com passa al Burgos
Carles Duran
El que no pot ser és que obri les mans i no hagi protestat i m’hagin xiulat tècnica. Han estat massa rigorosos
Àlex Mumbrú
Patrocini

Des del 2009 no es guanyaven set partits seguits

La Penya va aconseguir la setena victòria consecutiva després de vèncer en tres pistes complicades (Saragossa, Gran Canària i Fuenlabrada), i al Palau Olímpic s’està fent forta després d’haver encadenat quatre triomfs a Badalona, contra l’Estudiantes, l’Obradoiro, el Tenerife i el Bilbao. No es guanyaven set partits seguits des del curs 2009/10, amb Sito Alonso. Amb Maldonado n’havien encadenat un màxim de sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)