Eurolliga

Heurtel i Pangos, encara sense data de tornada

Eurolliga. El francès, lesionat a l’agost, fa treball físic a la ciutat esportiva i el canadenc mantindrà el mateix tractament tot i el retard en la recuperació

El francès Heurtel i el canadenc Pangos, els dos jugadors que havien de dirigir des del parquet el Súper Barça de Pesic aquesta temporada, continuen veient de lluny la batalla dels seus companys en l’Eurolliga i l’ACB. El club va confirmar ahir que Pangos, que es va fer una lesió a l’articulació metatarsofalàngica del primer dit del peu esquerre, continuarà amb el tractament de recuperació inicial i serà avaluat setmana a setmana. El jugador, que es va lesionar en un entrenament el 26 de setembre en trepitjar involuntàriament un company, ja hauria d’haver reaparegut. El temps de baixa estimat era de poc més d’un mes, però el base ja fa nou setmanes que està de baixa, cosa que va fer pensar al club que potser caldria canviar el tractament. Finalment, però, es mantindrà el mateix però no es dona una data de tornada.

El Barça va mostrar ahir imatges d’Heurtel en el seu procés de recuperació a la ciutat esportiva. Actualment el francès combina treball de força i gimnàs i ha començat a córrer, però amb una màquina antigravetat que redueix el pes i l’impacte i ajuda a reeducar la cursa després d’uns mesos sense competir. Heurtel es va fer un trencament parcial del tendó rotular del genoll esquerre a l’agost en la concentració amb la selecció francesa per al mundial del Japó.

El club va informar en aquell moment que el temps de baixa seria d’uns cinc mesos. Si en el seu cas es complissin els terminis, Heurtel podria començar a entrenar-se amb els seus companys just amb l’entrada del nou any, però el Barça de moment no s’atreveix ara a donar una data de reaparició. Hanga, Delaney i Bolmaro, doncs, hauran de continuar repartint-se els minuts de base probablement fins a finals d’any ja que es vol evitar riscos de recaiguda dels seus companys.

Un mes sense Claver

Avui farà un mes de la lesió de l’aler pivot valencià, un jugador determinant sobretot en l’aspecte defensiu del sistema de Pesic. El jugador es va fer una ruptura de la fàscia del peu esquerre i teòricament ha de tornar d’aquí a una setmana ja que el període de baixa no anava gaire més enllà del mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)