Eurolliga

L’Spar Citylift perdona el Famila Schio (58-55)

Eurolliga. L’Uni segueix sense guanyar fora de casa en l’Eurolliga tot i disposar d’una màxima d’onze (19-30) i fallar el triple que forçava la pròrroga al darrer atac

L’Spar Citylift no ha pogut estrenar el seu compte de triomfs en l’Eurolliga fora de casa, en la quarta desfeta del curs en una pista on no hi ha guanyat ningú encara i de la qual, l’Uni, marxa amb la sensació d’haver perdonat la vida a l’Schio, a qui ha dominat en la primera meitat i a qui ha perdonat als darrers atacs. L’últim el triple d’Araújo qu eforçava la pròrroga.

La veu cantant

Mendy al contraatac ha fet el 5-10, després que Coulibaly castigués per segon cop Gruda prop del cèrcol: 2-2 i 5-8 de la maliana, que es carregaria amb la segona a 3:53 per tancar el primer quart. Oberta al pal alt, la pivot francesa del Schio ha obert un parcial de 7-0 que tancaria Eva Lisec amb el dos més un amb què Mima es carregaria (12-10). Elonu acabant l’u per u cap a fora, Andusic acabant el seu cap a dins amb l’esquerra i Mendy anotant el primer triple al tercer intent, al contraatac, protagonitzaven la resposta gironina a l’únic moment en què no ha dut la veu cantant.

Les locals no trobaven el cèrcol de l’Uni i a 7:14 el tècnic Pierre Vincent havia d’aturar el joc després de la continuació d’Andusic al bloqueig directe sobre Mendy (14-20). Perquè des de la segona de Coulibaly les locals no anotaven en joc (14-17, De Shields de tir lliure) i, Sykes, anotava al contraatac el 14-22 posterior la primera possessió després del temps mort taronja.

De Shields sí movia el marcador en joc (16-22) en plena erupció de Sykes (16-24), que seguiria Elonu també al contraatac per establir una màxima de 9 (17-26) que Mendy repetiria després del temps mort d’Èric Surís a 3:30 pel descans.

Araújo ha enfilat la diferència per sobre la barrera psicològica assistida per Palau (19-30), però Lisec després ha fet el seu vuitè punt en el seu segon 2+1 (22-30). Sense cincs (Andusic també en duia dues) Gruda ha carregat també Araújo (23-30) però a l’altre costat s’ha vist superada per Adaora Elonu (23-32) lluny de la pintura, abans que Francesca Dotto tanqués la primera meitat creuant la pista des de servei de fons 25-32 a cor què vols.

Terceres

L’Spar Citylift no ha tornat ve del vestidor. Només ha pogut anotar dos punts, en el quart contraatac gironí (29-34 Elonu) i, darrere, Lisec feia el que volia: 33-35 el sisè punt de l’eslovena en el tercer quart, el seu catorzè. Després que Èric Surís cridés a l’ordre a 6:03, Palau ha fet el seu primer triple (33-38) també al seu tercer intent. Gruda amb addicional ha ajustat el marcador (38-40) i Cinili (40-42) amb les terceres de Palau i Mendy, les úniques que havien anotat en estàtic (38-42 la francesa a tauler).

Prova de vida

Harmon ha empatat a 42 al darrer minut del tercer quart i Lisec, qui si no, ha posat el Famila Schio per davant a l’inici de l’últim (44-42). De Shields ha esperonat la parròquia local amb el primer triple local (47-42) i Lisec en la continuació cap a fora donava entitat a la diferència local (51-45). Elonu amb el seu quart punt al darrer quart (51-47) era la prova de vida gironina. Araújo, relleu de la màxima anotadora de l’Uni (14) també ha encistellat en u per u (51-49) abans que Coulibaly castigués Gruda (54-51) i Palau anotés al límit de la possessió (54-53).

De Shields (56-53) i Mendy (56-55) anotaven agafant el seu propi ofensiu després d’error però l’Uni enllaçava pèrdues i precipitacions. El paradigma, el triple fallat de Mendy amb 58-55, el rebot d’Araújo en atac i la posterior pèrdua. Dotto ha fallat els dos tirs lliures a 15 segons i, al darrer intent, Araújo ha fallat també el triple que forçava la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)