Eurolliga

El Barça acaba patint tot i fer un festival ofensiu (94-102)

Eurolliga. Els blaugrana han arribat a guanyar de 19 punts anotant 61 punts al primer temps

El Barça ha assaltat la pista de l’Arena Mytishchi (94-102) on encara no hi havia guanyat ningú aquest curs ni a l’Eurolliga (hi havien caigut el Maccabi, el Baskonia, el Panathinaikòs i el Mlà) ni a la VTB els blaugrana. Els de Pesic han fregat la perfecció amb un joc ofensiu de primer ordre i es manté entre els millors de l’Eurolliga. Tot i arribar a dominar de 19 punts els blaugrana han vist com el Khimki, amb Karasev de líder, ha arribat a situar-se a tres punts a 1:15 pel final (94-97).

Quant al matx després d’una fase d’igualtat sempre amb el Barça per davant (30-35) els de Pesic han fet un parcial de 0-11 per disparar la diferència (30-46). Els blaugrana han acabat el primer temps amb un 8/11 triples amb Mirotic anotant 15 punts però ben secundat per Kuric (10 punts amb 3/3 de dos, 1/1 triples i 1/1 lliure) i Hanga (8 punts amb 2/2 lliures i 4 assistències). Delaney i Davies també han jugat a un gran nivell. Al descans els blaugrana dominaven 48-61.

Al segon temps els blaugrana han mantingut la consistència ofensiva. Però tot i això i després de perdonar cinc ocasions per rebaixar la barrera psicològica dels 10 punts (86-96). el Khimki ha clavat dos triples seguits per situar-se 94-97 amb 1:15 pel final. Però llavors ha aparegut el millor jugador del matx Mirotic per sentenciar. El montenegrí ha tornat a ser el millor amb 28 punts ben secundat per Tomic (15 punts i 6 rebots)..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)