ACB

El Baskonia talla la ratxa de la Penya (87-86)

ACB. El Joventut ha tingut l’últim tir per guanyar el partit però Buford ha perdut la pilota

El Joventut ha vist tallada la seva ratxa de set victòries consecutives a la pista del Baskonia (87-86) on no ha estat a l’alçada duels primers 25 minuts per manca d’intensitat i descentrat. Però al darrer quart, amb la segona unitat, han augmentat la intensitat i ha arribat a tenir el tir per guanyar el matx però Buford ha perdut la pilota al darrer segon.

La Penya ha saltat a la pista massa tova i el Baskonia li ha passat per sobre amb un encert espectacular. Els vitorians, sense fer un gran partit, han agafat 22 punts de renda (36-14). Però quan pitjor estaven els de Carles Duran han reaccionat amb un augment de la intensitat defensiva i l’entrada en escena de Prepelic que amb 12 punts seguits ha tornat a posar a la Penya dins el matx (39-33). Al descans, la Penya va arribar viva (44-35) tot i el percentatge en triples del Baskonia (9/15).

A la segona part els verd-i-negres han sortit amb més intensitat però sense encert, tot el contrari que el Baskonia que ha trobat en Janning el seu gran referent amb dos triples seguits (61-43). Quedaven 3:20 pel final del tercer quart i Prepelic ha rebut una tècnica més centrat en els àrbitres que de jugar (66-43). I quan semblava el partit trencat la Penya, amb la segona unitat i el cinc titular a la banqueta, ha començat a retallar des de la defensa. A 6 minuts s’ha situat a només 4 punts (71-67). Els verd-i-negres han anat retallant fins a posar-se per davant després d’un triple de Prepelic (84-86) però la resposta ha estat de Sheneglia amb un altre triple (87-86). En un final d’infart Buford ha tingut el darrer tir però ha acabat perdent la pilota..