FEB

Homenatge a Jordi Trias

Bàsquet. El jugador serà honorat en el descans del partit de la LEB Plata que jugarà el Girona contra el Barça B el dia 22 a Palau

El Bàsquet Gironà homenatjarà el seu exjugador Jordi Trias, que aquesta temporada s’ha retirat del bàsquet professional, en la mitja part del partit contra el Barça B, que es jugarà al pavelló de Palau-sacosta el diumenge 22.

Trias va jugarà la temporada passada amb l’equip d’Àlex Formento en la lliga LEB Plata i, tot i ser un dels millors pivots de la categoria, va decidir no continuar, malgrat que el club li havia ofert la possibilitat de seguir en actiu un curs més.

El pivot va debutar en l’ACB amb l’antic Casademont Girona el 31 d’octubre a Fontajau, quan estava jugant cedit a l’equip vinculat, l’Adepaf de Figueres.

Després d’una cessió a Múrcia (LEB Or), el jugador a fer el salt definitiu al primer equip, en què estaria dues temporades i mitja abans de fer el salt al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)