Eurolliga

Delaney desactiva el Panathinaikòs (98-86)

Eurolliga. El base blaugrana ha anotat 17 punts amb 5/7 triples amb accions clau al tram final

El Barça ha trobat en Delaney la seva gran estrella per desencallar un partit on el Panathinaikòs (98-86) ha competit fins a tres minuts pel final. El base ha acabat amb 17 punts i 5/7 triples amb cistelles claus en moments decisius. Mirotic, amb 23 punts i 30 de valoració, ha estat el més destacat però l’estrella avui ha estat Delaney (17 punts, 4 rebots, 5 assistències i 21 de valoració.

El Barça ha començat dominant amb una sortida explosiva (12-4). Els blaugrana, liderats per un Mirotic impressionant al primer temps (17 punts), no ha permès que el Panathinaikòs es pogués sentir còmoda i l’ha castigat amb un atac sensacional i arribant a anotar 55 punts al descans amb un 16/22 tirs de dos (55-47).

Al segon temps el Barça ha dominat sempre però els grecs s’han situat a quatre punts (81-77) posant pressió als de Pesic. Però ha aparegut Delaney per anotar tres cistelles seguides i trencar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)