ACB

El Barça perd el primer partit a casa en la lliga (95-105)

Bàsquet.Els blaugrana no estan gens be en defensa i l’Unicaja mostra el seu encert en atac i aprofitar els moments de mal joc blaugrana

El Barça perd el primer partit a casa en la lliga ACB al caure inesperadament per 95-105 contra l’Unicaja Màlaga. Els blaugrana no estan encertats en defensa, i quan ho volen solucionar en atac amb triples tampoc troben la cistella i acaben amb un6 de 30 des de la línia de tres punts.

En el primer quart l’Unicaja comença a mostrar que serà un rival complicat, agafa cinc punts d’avantatge molt aviat i és manté per davant en el marcador fins al final dels primers deu minuts amb el 26-27. En el segon quart Mirotic i Tomic comencen a funcionar en atac i situen als blaugrana per davant (33-32), i aconseguixen set punts d’avantatge 48-41 després d’un parcial de 7-0. Els malaguenys continuen lluitant i arriben al descans amb només cinc punts de desavantatge, 56-51.

L’inici del tercer període dels blaugrana és molt dolent i encaixa un parcial de 0-7 i l’Unicaja es torna a situar per davant (56-58). Després de més de tres minuts sense anotar els blaugrana ho tornen a fer i tornen a dominar en el marcador (61-58), però no en el partit i els visitants es tornen a posar per davant al final del tercer quart amb un triple final, 74-76. El desastre es culmina en l’inici dels darrers deu minuts. El Barça queda encallat en els 74 punts mentre que els malaguenys van anotant i aconsegueixen un parcial de 0-15 entre els dos períodes (del 74-71 al 74-86). Una minuts després els blaugrana perden de 13 punts, 79-92 a sis minuts del final, i tot i que ho intenten en els darrers minuts no poden donar la volta al partit i cauen derrotat davant la seva afició per deu punts, 95-105.