ACB

Toolson anota el triple guanyador (79-76)

ACB. L’aler ha anotat al darrer segon i ha enfonsat el València

El Baxi Manresa ha superat el València en un final d’infart (79-76). Amb empat a 76 Dani Pérez ha tret de banda i ha donat la pilota a Ryan Toolson que sol, davant una greu errada defensiva dels valencians, ha anotat el triple guanyador.

El Baxi Manresa ha dominat des del salt inicial desbordant el València des del salt inicial. En un primer quart de llibre amb Dani Pérez repartint 6 assistències i Toolson (7 punts) i Magarity (7) dominant en atac. Els manresans han agafat un màxim avantatge de 18 punts (34-16). Al descans els de Jaume Ponsarnau han reduït la diferència (46-36). Al segon temps el Baxi Manresa ha pogut mantenir la renda tot i que el València ha estat capaç d’empatar a 39 segons pel final amb una cistella de Dulbjevic (74-74). Dulkys ha tornat a avançar els manresans (76-74) i Abalde a tres segons pel final del partit ha tornat a igualar (76-76). Pedro Martínez però ha preparat la jugada final i, gràcies a l’error del València, Ryan Toolson ha llançat sol per aconseguir la cistella guanyadora.