ACB

Bogeria total pel clàssic

No queda ni una sola entrada des de fa dies en un Palau que serà una olla de pressió en un duel on Mirotic té comptes pendents

El Barça vol acabar el 2019 com a líder contra un Madrid que encadena 11 victòries a Europa

2-0

balanç

per als blancs el 2019/20

El Palau Blaugrana viurà aquesta tarda (18.30 h #Vamos) un clàssic espectacular on no només està en joc el lideratge de l’ACB abans d’acabar l’any, sinó veure qui talla la ratxa espectacular del màxim rival. El Madrid arriba al Palau després d’encadenar 11 victòries seguides en l’Eurolliga, una fita complicadíssima veient el nivell que hi ha. El Barça, amb el suport de la seva gent, que convertirà el pavelló en una olla a pressió com en les grans ocasions, tampoc es queda enrere i porta el mateix balanç en l’Eurolliga (13-3) que els blancs. En l’ACB el basket-average particular és de +10 per als blancs del partit d’anada.

Els dos equips es van veure les cares fa tot just un mes i mig en partit d’Eurolliga. Els blancs van guanyar 86-76 amb Randolph com a millor jugador (20 de valoració) secundat per Deck (19). Mirotic va acabar amb 19 punts i 5 rebots però va estar massa sol. Davies va acabar amb -12 de valoració. Abans ja s’havien enfrontat també en la final de la supercopa, que es va disputar a Madrid, on els de Pablo Laso també van guanyar 89-79 en el primer clàssic que jugava Mirotic amb la samarreta blaugrana al Wizink Center.

S’espera que Pesic pugui donar algun minut a Víctor Claver, que ja va estar inscrit contra l’Olympiacòs. Tot indica que Pustovyi torni a quedar fora. Qui es perdrà segur el clàssic són dos llegendes del bàsquet blanc: Felipe Reyes i Sergio Llull, que continuen lesionats. Pablo Laso disposa de fins a 14 jugadors i n’ha de deixar fora dos. Deck, un dels nous motors blancs, ho té clar: “Estem mostrant la nostra millor versió.”

El Palau és un pavelló on sempre ens pressionen molt, però ja ho hem viscut
Pablo Laso
ENTRENADOR del madrid
Volem tancar l’any amb un triomf, però haurem de jugar molt bé per fer-ho
Adam Hanga
Jugador del Barça
Són jugadors que podrien competir contra molts equips de l’NBA
Svetislav Pesic
TÈCNIC del BARÇA
El Madrid ara mateix és el millor equip. Ha estat el millor equip d’Europa aquests últims 2 o 3 anys

El júnior es passeja a Europa

Ahir va començar a València el Next Generation Tournament, que organitza l’Eurolliga per buscar els equips que disputaran la final a vuit a Colònia. El Barça, que dirigeix Mateo Rubio, va superar en el primer partit el Tofas Bursa turc (76-64) i després el Villeurbanne (63-82). Avui jugarà a les sis de la tarda contra el Gran Canària, que va perdre de 2 contra els francesos (91-93) i va apallissar el Tofas (77-36). Amb aquests resultats els blaugrana poden perdre de fins a 11 punts per ser primers i classificar-se per a la final. A l’altre grup l’amfitrió València ha guanyat els dos partits. Hi ha l’Unicaja, l’Olympiacòs i el Cibona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)