Eurolliga

Marta Xargay podrà debutar amb l’Spar Citylift contra l’Asvel Lió

Bàsquet. L’alera gironina va jugar el seu darrer partit amb el Dynamo de Kursk contra l’equip que visita demà l’Uni a Fontajau (19.15 h)

L’Uni Girona ha comunicat que Marta Xargay podrà jugar demà el seu primer partit amb l’Spar Citylift demà (19.15 h) contra l’Asvel Lió.

La seva llicència a la FEB està activada des de dimarts al matí, primer dia laborable posterior al seu fitxatge, anunciat divendres. Per jugar demàhauria d’haver estat inscrita dilluns, 72 hores abans del partit. L’organisme internacional ha atès finalment la petició del club, que tenia en el dia de Reis –que no fos laborable impedia complir el requisit–un regal enverinat.

Xargay s’afegeix així a Rosó Buch com a comodí a cobrir la rotació de laia palau al base. Núria Martínez ja s’entrena, sí, però sense oposició ni accions de joc real: fins el febrer no estarà a punt.

“Ens aportarà un pas més de qualitat: en defensa serà una peça més que no desentonarà en aquest equip, amb moltes jugadores amb una identitat defensiva molt marcada i molt agressiva” posava en valor Surís diumenge sobre la gironina, de qui també destacava: “en atac volem que ens doni aquest punt d’atreviment i agressivitat ofensiva, de llançament de tres”. “És una peça que ens va molt bé, ens reforça molt el joc exterior i pot jugar en moltes posicions com també ho pot fer Sonja” sintetitzava el tècnic, que feia una crida a tocar de peus a terra.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)