Eurolliga

Èric Suris

Entrenador de l’Spar Citylift

“El treball fet és per treure’s el barret”

Èric Surís no va tenir cap queixa de l’esforç del seu equip. “En l’aspecte tàctic i d’actitud s’ha fet un treball incommensurable. Hem aconseguit un dels objectius, que Ciak no ens destrossés, però això et desgasta físicament i tàcticament”, deia el gironí, que recorria a la metàfora de la manta: “Tenen jugadores molt perilloses al perímetre i quan ens han pesat les cames elles han entrat en ratxa i ens han fet mal”, va dir sobre el 7/10 del Lió després de la mitja part. “És un peix que es mossega la cua, però el treball fet per l’equip és per treure’s el barret”, sintetitzava.

“El pla de partit ha sortir tal com havíem previst excepte el marcador i fins i tot el rebot [31-33], que només perdem de dos contra el líder de França, la lliga més física”, argumentava Surís, que posava de manifest el desgast físic de tots dos equips, amb l’agreujant que l’Uni no tenia la seva cinc titular: “Sempre mires de reüll la classificació, però no volem fer càlculs. Estem vius i el que ens fa sentir a dins de la competició és que hem tingut contra les cordes un equip Top com l’Asvel”, va dir sobre la situació de l’Uni a l’Eurolliga amb la segona derrota a casa, les dues seguides. I hi afegia: “Si ens prenem els partits a vida o mort no gaudirem i venir un dijous a patir seria absurd.”

ELS VESTIDORS

El pla de partit ha sortit tal com havíem previst excepte el marcador. I perdem el rebot de dos amb el líder de França, la lliga més física
Hem tingut contra les cordes un equip Top com l’Asvel. Si ens prenem els partits a vida o mort no gaudirem
Èric Surís
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)