FEB

El Quart encadena el tercer triomf

Bàsquet. Bataller lidera l’equip en uns minuts finals brillants

QUART 80 ALFINDÉN 67

QUART GERMANS CRUZ:Palol, Xavi Costa (16), Martorell (9), Boja (4), Cuadrado (5) –cinc inicial–, Bataller (16), Coderch (5), Mora (16), Sima (5) i Artacho (4). 12/34 triples (2 Costa, 2 Bataller, 2 Mora, 1 Coderch, 1 Sima i 1 Cuadrado). 40 rebots (10 Bataller). 20 assistències (3 Costa). 96 valoració (26 Bataller).CB ALFINDÉN:Pérez (15), Peleato (15), Peraza (4), Cano (12) i Pérez (3) –cinc inicial–, Castelló (3), Navarro, Molina (3), Catalán (12) i Plou. 6/20 triples. 42 rebots, 10 assistències 63 valoració.PARCIALS:16-22, 21-15, 18-12 i 25-18.COMENTARI:El Quart va començar l’any amb una victòria contra l’Alfindén aragonès en un partit que es va resoldre en un fantàstic últim quart dels locals, que van sumar el tercer triomf seguit. Jordi Bataller, sortint de la banqueta, no només va anotar i dirigir sinó que va estar immens en el rebot (10).