FEB

Derbi català en els quarts de final de la copa femenina

Bàsquet. L’Spar Citylift Girona i el Sedis Cadí es veuran les cares en la primera eliminatòria de la competició del KO el divendres 6 de març a les sis de la tarda

L’Spar Citylift Girona i el Sedis Cadí s’enfrontaran en els quarts de final de la copa femenina, que es disputarà a Salamanca del 5 al 8 de març. El derbi català es jugarà el divendres 6 a partir de les sis de la tarda i en directe per Teledeporte. El sorteig que es va fer ahir a l’ajuntament de la localitat de Castella i Lleó així ho va determinar, i també va decidir la resta del quadre de la competició. L’altre partit dels quarts de divendres (20.30 h), en la mateixa part del quadre que el derbi català, el jugaran el València i el Ciudad de la Laguna Tenerife. El guanyador serà el rivals de les gironines o les urgellenques en la segona semifinal.

La copa femenina començarà el dijous 5 amb el derbi basc que enfrontarà el Lointek Gernika Bizkaia i el RPK Araski, de Vitòria (18 h). En aquesta part del quadre jugarà l’organitzador i actual campió de la copa femenina, el Perfumerías Avenida. L’equip de Salamanca s’enfrontarà en el segon partit de la jornada (20:30 h) al Durán Maquinaria Ensino, de Lugo.

L’edició d’enguany de la copa femenina serà la segona que es disputarà amb el format de vuit equips disputant els quarts de final. Aquest format es va estrenar l’any passat i les dues edicions anteriors les van jugar sis equips en uns falsos quarts de final i els dos millors de la lliga passaven directament a la semifinal. Anteriorment quatre equips disputaven les semifinals. L’Avenida és l’equip que ha guanyat més títols, vuit, els tres darrers de manera consecutiva i contra el mateix rival, l’Spar Citylift Girona.

Derbis recents

El Sedis Cadí i l’Spar Citylift Girona ja es van enfrontar en les semifinals de la copa femenina de l’any passat, que es va jugar a Vitòria. La victòria va ser clara per a les gironines (80-60), que es van classificar per a la final, la tercera de manera consecutiva. En aquesta temporada les gironines i les urgellenques es van enfrontar en la final de la lliga catalana, que es va jugar a la Seu d’Urgell, amb victòria del Girona (46-66). En la competició de lliga d’enguany van jugar el partit de la primera volta a la pista del Sedis Cadí i l’Spar Citylift Girona va aconseguir la victòria ajustadament per 54-56.

PRECEDENT

El Girona i el Cadí es van enfrontar en la semifinal de la copa del 2019, amb triomf gironí

L’ORGANITZADOR

L’Avenida ha guanyat vuit vegades la copa, les tres darreres consecutivament
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)