Eurolliga

Tercera derrota consecutiva del Barça a l’Eurolliga

Bàsquet. Els blaugrana cauen a la pista del Maccabi per 92-85

El Barça ha encaixat la seva tercera derrota consecutiva a l’Eurolliga al perdre per 92-85 a la pista del Maccabi. Els blaugrana han fet un bon primer quart però a partir del segon els israelians s’han posat per davant en el marcador i han arribat a tenir una avantatge de 12 punts a tres minuts del final. El Barça ha reaccionat i s’ha situat a només tres a un minut del final però ha tornat a fer massa errades i ha tornat a perdre.

El Barça ha fet un bon primer quart, ha començat anotant però el Maccabi ha fet un parcial de 6-0 i el partit s’ha anivellat. Un parcial de 0-5 dels blaugrana els hi ha donat una avantatge d 5 cinc punts, 15-20 en el minut 8, i ha arribat a tenir nou punts de marge (18-27), tot i que s’ha arribat al descans amb un 20-27 favorable als blaugrana. La segona meitat ha sigut tot una altre història. En els primers minuts els israelians han anotat tres triples consecutius i s’han posat per davant (33-32). Nikola Mirotic i Cory Higgin han mantingut al barça i s’ha arribar a un 41-41 a falta d’1:40. En aquest darrer tram de la primera meitat Scottie Wilbekin ha estat un malson pel Barça i anotant dos tirs lliures per una antiesportiva i un triple, s’ha arribat amb un 48-41 al descans.

En l’inici de la segona meitat els blaugrana s’han tornat a apropar en el marcador amb un parcial de 0-7 (50-48) i han aconseguir mantenir el partit anivellat i han empatat (56-56) en el minut 28, tot i que l’encert en els triples dels locals els han tornat a distanciar al final del tercer període, 65-57. Un nou triple del Maccabi a l’inici dels darrers deu minuts els ha situat amb una màxima avantatge d’onze punts. Una nova reacció del Barça i un parcial de 0-9 amb tres triples de manera consecutiva els ha tornat a deixar a només dos punts (71-68). El joc dels blaugrana no tenia continuïtat i els israelians s’han tornat a escapar fins els dotze punts, 84-72 a tres minuts del final. El Barça ha tornat a entrar en el partit i ha pensar en que la victòria era possible, 85-82 a un minut del final, però no ho ha estat i ha encaixat la tercera derrota consecutiva a Europa.