Europeu

La Penya perd però salva un correctiu (90-84)

Eurocopa. Els verd-i-negres han arribat a perdre de 22 punts (61-39)

El Joventut continua sense guanyar cap partit fora de casa en competició europea i ha perdut a la pista de l’Unicaja en un partit (90-84) tot i que ha aconseguit salvar una diferència que podia haver estat gegant.

El matx ha començat amb una Penya poc intensa com és tònica habitual en els últims partits i els malaguenys han agafat 16 punts de diferència (33-17). Els verd-i-negres han reaccionat de la mà, sorprenentment, de Kanter que amb vuit punts seguits ha posat a la Penya a només set punts (38-31) però no els de Carles Duran no han tingut continuïtat i han marxat al descans 44-31 després d’un triple al darrer segon de Deon Thompson.

Al segon temps la il·lusió ha durat tres minuts (44-37) perquè la Penya llavors ha baixat el seu nivell d’intensitat, ha encaixat un parcial de 17-3 i s’ha trencat el matx (61-39). Els de Carles Duran però no han llançat la tovallola i han anat retallant la diferència fins a situar-se 84-79. Però no ha estat suficient. La Penya rebrà la setmana vinent al Tofas Bursa a l’Olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)