Eurolliga

Rosó Buch deixa l’Spar Citylift i fitxa pel València

Bàsquet. La capitana de l’Uni busca els minuts que amb Xargay i la pròxima reaparició de Núria Martínez no tindria

Rosó Buch, la capitana de l’Spar Citylift Girona, ha arribat a un acord per rescindir el contracte amb el club gironí. La seva destinació serà el València, tercer classificat de la lliga. De fet, el lloc web de la FEB ja incorpora Buch a la plantilla taronja amb data d’avui.

La jugadora mataronina (1992) ha decidit posar fi a una etapa de tres temporades i mitja a Girona –campiona de lliga i de supercopa 2019– davant la pèrdua de rol dins de l’equip. Fins ara ha estat la rotació de Laia Palau a la posició de base per la lesió de Núria Martínez, però la pròxima tornada de la base i l’arribada de Marta Xargay per reforçar les posicions de perímetre (on ja hi ha Mendy i Vasic) li generava unes expectatives de dificultat per tenir minuts que a València no tindrà.

Mentre no reapareix Núria Martínez, que s’està acabant de recuperar d’una lesió al genoll, Èric Surís només disposarà de vuit jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)