ACB

El Barça guanya a Fuenlabrada, tot i patir en els últims minuts (90-94)

Bàsquet. Els blaugrana arriben a tenir disset punts d’avantatge, però Marc Garcia (28 punts) manté viu al conjunt madrileny fins els darrers segons

El Barça s’ha emportat la victòria de la pista del Montakit Fuenlabrada (90-94) en un partit que ha controlat des de l’inici, no ha sabut sentenciar i ha acabat patint en els darrers minuts.

Els blaugrana han sigut efectius des de l’inici (0-5) i han estat encertats en el llançament de triples en els primers deu minuts (5 de 8). El Fuenlabrada té problemes per anotar i el Barça arriba als onze punts de diferència en el minut set (8-19). En els darrers minuts del primer quart apareix Álex Abrines que fa la seva primera cistella pel 12-22 amb que finalitza el primer període i en converteix en l’autèntic protagonista del segon. En els segons deu minuts els madrilenys estan més centrats mentre que pel Barça és Àlex Abrines el que manté l’avantatge i l’incrementa amb els seus 15 punts, amb tres triples. A cinc minuts del descans els blaugrana dominen de 17 punts (20-37) però no mantenen el ritme d’encert. El Fuenlabrada fa un 8-0 de parcial, s’apropa en el marcador i al descans hi ha un 36-47 pel Barça.

En el tercer període el Fuenlabrada ha aconseguit situar-se a només cinc punts (48-53) en una demostració de que no estava vençut. Malcolm Delaney i Nikola Mirotic han mantingut als blaugrana per davant amb avantatges de deu punts però en cap moment el Barça ha pogut marxar definitivament en el marcador. En els darrers deu minuts els locals han incrementat la seva defensa i a tres minuts del final s’han tornat a situar a cinc punts (79-84). El manresà Marc Garcia ha estat clau en la reacció de l’equip madrileny i ha acabat anotant 28 punts. Un triple seu ha situat al Fuenlabrada a dos punts (86-88) a 50 segons del final però el Barça ha aguantat, no s’ha deixat sorprendre i s’ha emportat la victòria.