Eurolliga

L’Spar Citylift fitxa Abby Bishop

Bàsquet. L’Uni reforça la plantilla amb la pivot australiana d’1,89 m i 31 anys, campiona de la WNBA el 2010

Abby Bishop (1,89 m 1988) és la jugadora escollida per reforçar la plantilla de l’Spar Citylift, una interior amb experiència a Europa i a la WNBA –campiona el 2010 amb Seattle Storm, si bé amb una participació menor– que arriba d’Austràlia i que no ha jugat a la lliga femenina. Bishop, això sí, sap de què van les nits europees a Fontajau perquè el curs passat amb el Szekszárd hongarès hi va jugar aquella eliminatòria de vuit que va necessitar una pròrroga, perquè Hampton a 16 segons del final l’empatava amb el 73-67 que feia esclatar Fontajau (80-73 al final).

Aquella nit de la vigília de Vaga General Bishop va jugar 30 minuts i va fer 12 punts (2/6 de dos, 2/4 de tres i 2/2 tirs lliures). En l’anada de l’eliminatòria de vuit, l’anterior a l’entrada dels equips d’Eurolliga –les gironines es van enfrontar a l’Asvel Lió i després a semifinals amb el Lattes– la nova jugadora de l’Spar Citylift va fer 16 punts (6/10 de dos i 4/4 tirs lliures) en el 79-73.

Equilibri

Bishop té el perfil adequat per aportar equilibri a l’equip d’Èric Surís, que des del desembre quan s’hi va incorporar Sonja Vasic i sobretot des d’aquest gener amb l’arribada de Marta Xargay i les conseqüents sortides de Sykes i Buch, a petició de les pròpies jugadores, guanyava qualitat i capacitat física però perdia efectius, també amb la lesió d’Oma.

La interior australiana estava jugant la seva lliga, amb 15,9 punts i 7,6 rebots per partit que són una referència relativa. La temporada passada en l’Eurocopa acreditava estadístiques brillants, amb 18,5 punts i 7,4 rebots, que poden apuntar el nivell de la jugadora que arriba a l’Uni.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)