ACB

La Penya topa amb l’equip revelació (72-93)

ACB. El Saragossa ha fet un 0-16 al tercer quart (53-69) i ha enfonsat el Joventut

La Penya, amb la baixa de Dimitrijevic, ha topat amb l’equip revelació de l’ACB, un Casademont Saragossa que, amb les idees molt clares i jugadors de qualitat, ha neutralitzat al Joventut (72-93). Els de Carles Duran encadenen la sisena derrota als últims set partits a l’ACB i diumenge vinent visita la pista del Madrid.

La Penya ha anat a remmolc des del salt inicial (6-18) d’un Saragossa molt encertat i amb màxim confiança. La Penya ha aconseguit posar-se per davant abans del descans gràcies a l’inspiració de Prepelic (17 punts). Al final dels primers 20 minuts 41-43.

Al tercer quart s’ha trencat el partit quan el Saragossa ha anotat 30 punts a la Penya. El botxí ha estat Radovic que en aquest període ha anotat 14 punts dels seus 29 anotats fins llavors. Després del 53-53 els aragonesos han fet un parcial de 0-16 (53-69) i han trencat el matx. Perquè tot i que quedaven 12 minuts el Saragossa estava amb confiança i la Penya ha estat un voler i no poder jugant més amb el cor que amb el cap. Prepelic, impotent, ha estat expulsat. Sense Prepelic i amb Dimitrijevic malalt el talent de la Penya s’ha quedat sense talent per remuntar.