ACB

El Joventut continua en caiguda lliure a la lliga

Bàsquet. ACB. El Saragossa li passa pel damunt i la Penya acumula la setena derrota en els últims vuit partits; necessita amb urgència un fitxatge de talent

La Penya necessita un reforç ara mateix. I no és per haver perdut contra el Saragossa, que és un equip Top en aquests moments, sinó per les sensacions i les limitacions que té l’ equip. Al Joventut li falta talent. Dimitrijevic en té, però va ser baixa per virus. I no té recanvi perquè a Zisis se’l va deixar marxar sense tenir cap substitut. Zagars va estar bé, però és massa responsabilitat perquè encara no està preparat. I Prepelic, que és boníssim i sort d’ell, no té estabilitat mental. Ahir el van expulsar –o es va autoexpulsar– quan l’equip perdia de 20. Un dia ho farà amb un final igualat i serà un desastre. Si el club vol tenir com a objectiu estar entre els vuit primers, necessita fitxar. Alguna cosa més que un Buford o un Stevic. Un factor desequilibrant. I si ha de jugar l’Eurocopa, el termini s’acaba dimarts. Les pròximes hores seran frenètiques, però que es posin les piles perquè ara fa baixada: set derrotes en els últims vuit partits ACB.

Quant al matx, poca cosa a dir. Un inici en què el Saragossa va marcar terreny (6-18) i la Penya va posar-se dins del matx gràcies a un impressionant Prepelic amb 17 punts seguits. En el descans, tot obert (41-43). La igualtat es va mantenir fins al 53-53. Allà, parcial de 0-16 i cap a casa. Falta talent de nivell.

LA DADA

2
vegada
que expulsen Prepelic per haver fet veure que escopia a l’àrbitre.

ELS VESTIDORS

Que ens facin 30 punts en un quart pot passar un dia, però ja fa massa dies que passa això i hem de fer una reflexió més profunda
Carles Duran
TÈCNIC JOVENTUT

Mor l’ex-Penya Robert Archibald

El pivot escocès va morir ahir, encara sense que se sàpiga com, als 39 anys. Havia estat al Joventut en els millors anys amb Aíto del 2005 al 2007. Abans del partit es va guardar un minut de silenci molt sentit al Palau Olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)