FEB

Pau Gasol, al Palau-sacosta donant suport al Bàsquet Girona

Bàsquet. El pivot, que fa d’assistent als Portland Trail Blazers mentre es recupera de la lesió al seu peu esquerre, ha volgut donar suport al club presidit pel seu germà Marc

El duel de la dinovena jornada de la LEB Plata entre el Bàsquet Girona i el Múrcia (61-70) ha comptat amb Pau Gasol a la graderia del Palau-sacosta. Era el segon partit que l’equip gironí aquest curs al recinte, ara per la impossibilitat d’estar a Fontajau pels efectes del temporal, aquesta setmana.

Pau Gasol (1980) segueix el partit des dels primers seients de l’avantllotja, a la qual hi ha accedit un cop començat el partit i amb l’ajuda d’unes crosses. El novembre, el pivot va anunciar que la seva recuperació anava més lenta del previst i, la franquícia d’Oregon, en va prescindir dels seus serveis moment en què va passar a ser membre del cos tècnic. El seu darrer partit va ser el març i, el maig de l’any passat, va ser intervingut amb l’objectiu de poder disputar els Jocs Olímpics –ja es va perdre el mundial a la Xina–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)