FEB

Un espectador d’altura

Bàsquet. Pau Gasol, assistent en els Blazers mentre es recupera de la lesió, va donar suport al club presidit pel seu germà Marc

El partit d’ahir del Girona a Palau-sacosta va tenir un espectador d’excepció, tot i que bona part de les 1.823 persones que hi havia no se’n van assabentar. Pau Gasol va entrar quan el partit feia més de quatre minuts que havia començat i la seva presència no es va anunciar per megafonia.

Pau Gasol (1980) va seguir el partit des dels primers seients de l’avantllotja, a la qual va accedir amb l’ajuda d’unes crosses i acompanyat de la seva parella i Joan Roca, també amb la seva dona. Al novembre, el pivot va anunciar que la seva recuperació anava més lenta del previst i la franquícia d’Oregon en va prescindir. Pau va passar al cos tècnic.

El seu darrer partit va ser el març de l’any passat, i al maig va ser intervingut amb l’objectiu de poder disputar els Jocs Olímpics d’aquest estiu que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)