Eurolliga

Èric Suris

Entrenador Spar Citylift

“Has d’estar 40 minuts FIBA”

“Hem fet un inici i una primera meitat en general molt seriosos: sobretot controlar el ritme de partit, incomodar-les. Ens trobàvem còmodes tot i no estar encertades en els millors atacs que fèiem”, va explicar Èric Surís sobre la posada en escena de l’equip, que havia qualificat de molt important. Però va lamentar no haver-la plasmat al marcador: “Hem fallat llançaments lliurats i acabem empatant la primera meitat i penalitzats per pèrdues absurdes en camp defensiu, que et fan molt mal perquè et fan cistella fàcil quan estàs treballant molt bé darrere.”

“El tercer quart hem comès tres o quatre errades seguides en atac que són evidentment millorables i que no podem cometre”, es va lamentar l’entrenador, indicant el factor que va desequilibrar la balança: “Han trobat tirs oberts, Kirilova ens ha fet mal obrint la pista i Prints, una jugadora determinant en la conducció. Quan perdones, i et penalitzen amb tirs oberts, et minva.”

A contrapeu, l’equip va fer un esforç: “Els hem incomodat, però no el suficient per refer-nos del tercer quart. Han tingut 5, 6 o 7 minuts de comoditat i has d’estar 40 minuts FIBA, molt controlats”, va dir Surís, que ho va argumentar: “Amb Astou Ndour o Bonner, quan tens un forat et trenquen.”

EL TERCER QUART

“Hem comès tres o quatre errades seguides que són evidentment millorables”
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)