Eurolliga

Els motius d’Abby Bishop per venir a Girona

Bàsquet. La pivot australiana diu que l’ambient de Fontajau quan hi va ser el curs passat com a rival en l’Eurocopa la va impressionar però que poder jugar al costat de grans jugadores ha estat determinant

L’Uni Girona ha presentat Abby Bishop (1,89 m, 1988) una setmana després de la seva arribada a la ciutat. Ho ha fet a les instal·lacions d’Infoself, on s’ha ubicat el personal d’administració del club des de l’endemà de les inundacions, el dia que la pivot australiana debutava amb l’Spar Citylift en partit d’Eurolliga, a palau contra el Gdynia.

“És una presentació atípica perquè l’Abby va viatjar amb uns terminis molt curts i amb prou feines un entrenament ja va poder debutar dijous, però no va poder jugar ahir a Kursk pel visat i el temps material des de la seva arribada perquè l’equip va viatjar diumenge” ha dit el director general de l’Uni Girona Xavi fernández, en la presentació juntament amb el Director de l’Àrea de Consultoria d’Infoself Group Carlos Fernández, que ha mostrat la predisposició de l’empresa a col·laborar amb el club del qual n’és un dels patrocinadors.

L’ambient

“Primer de tot vull dir que estic molt contenta d’estar a aquí. Hi vaig jugar la temporada passada contra l’equip i hi vaig trobar un gran ambient de bàsquet. Sé que l’equip té una gran història i estic molt orgullosa de poder-ne formar part” ha dit Bishop, que s’ha mostrat disposada a fer reaccionar l’Spar Citylift: “Faré el que calgui per ajudar l’equip a tornar al camí de les victòries”.

“Tenia un parell de propostes i per a mi jugar a Girona i amb el nivell de les jugadores que hi ha a aquí no vaig tenir cap dubte. És un gran club amb unes grans persones i és un club molt familiar. Però sí que poder jugar al costat de Laia Palau, Sonja Petrovic o Marta va ser un factor determinant per a prendre la decisió” ha dit.

La situació de l’equip

“Perdre va ser decebedor i les possibilitats es compliquen però les portes encara es mantenen obertes i espero que acabem recuperant les victòries. Sabem que tot i tenir un gran equip els rivals també tenen molt bons equips però que si ens mantenim juntes seguirem treballant per ser millors cada setmana” ha dit sobre el moment que viu l’Spar Citylift, accentuat per la derrota d’ahir a Kursk i que ja va patir un fet traumàtic l’endemà de la seva incorporació: “Quan vaig arribar ja plovia i només vaig poder fer un entrenament al pavelló abans de la inundació. L’equip està afectat perquè és casa seva i és molt fort quan hi juga però sé que tothom treballarà en el mateix sentit per reconstruir-ho”.

Important

“La jugadora no ha tingut ni temps d’aterrar que ja ha hagut d’afrontar l’exigència de la competició que tampoc, és el què passa normalment. Però en aquests partits ja s’ha vist què ens pot donar” havia dit abans el director general del club, insistint en la peculiar arribada d’una jugadora de la qual n’espera que sigui una peça important. “Ja ha demostrat què pot aportar en tots els àmbits, entén el joc i ja hem vist pinzellades d’entesa amb altres jugadores només arribar. El bàsquet ho és aquí Catalunya i a Austràlia. I crec que serà una peça important els propers mesos” ha dit.

Bishop va ser la tercera jugadora amb més minuts de l’equip en el seu debut a la lliga dissabte contra l’Araski, només superada per Laia Palau i Marta Xargay. Una circumstància que s’explica per l’estat físic de Vasic i Coulibaly, malaltes, i perquè l’equip viatjava l’endemà al matí cap a Rússia i ella no.

En la lliga va fer 11 punts i va capturar 12 rebots, 4 en atac, en 30:55. En l’Eurolliga, amb un sol entrenament amb l’equip, en va signar 4 i 3 en 14:44.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)