ACB

El càstig a Prepelic, avui

Bàsquet. ACB. El Joventut està pendent de la decisió del jutge únic de la FEB per saber si l’aler podrà ser diumenge en el retorn a Madrid

Klemen Prepelic coneixerà avui quin és el càstig per haver fet veure que llançava una escopinada a un dels àrbitres del partit contra el Saragossa, acció que li va costar l’expulsió. El jutge únic de Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), Juan José Landaberea, prendrà la mesura que cregui convenient i que podria arribar a ser d’un partit, cosa que faria que Prepelic no pogués tornar a jugar a la pista del Madrid, el club que l’ha cedit al Joventut. El que sí que la Penya veu de bon ull és que a l’acta no parla d’una escopinada, sinó del gest de fer l’escopinada, fet que suavitzarà el càstig, tot i que, com el mateix club va fer oficial en un comunicat, no resta rellevància al fet que és un gest inacceptable. Prepelic ha demanat disculpes de portes cap endins en el club i ha acceptat que no pot continuar en aquesta dinàmica de protestes reiterades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)