Eurolliga

Monòleg del Barça contra el Zenit (90-72)

Eurolliga. Kuric (18 punts) i Delaney (18) han anotat més al primer temps que tot l’equip rus (53-35)

El Barça ha donat un cop d’autoritat al Zenit a qui ha infringit un correctiu en un primer temps impecable (90-72). Els blaugrana continuen sense treure el peu de l’accelerador contra rivals de la zona baixa i es manté entre els millors sense veure’s sorprès. Els millors han estat Kuric i Delaney amb 21 punts i Mirotic n’ha fet 15 en 17 minuts.

El matx ha estat un monòleg blaugrana en uns primers 20 minuts de fantasia. Ayón ha començat anotant els primers set punts del Zenit (12-7). Però la segona falta del mexicà ha desinflat els russos que han vist com apareixia el tàndem format per Kuric (18 punts) i Delaney (18). Entre els dos han anotat més punts (36) que tot el Zenit junt (53-35). En aquest període ja havia tornat a jugar a l’Eurolliga Heurtel que en només sis minuts ha repartit sis assistències. El segon temps ha estat de pur tràmit amb la lesió de Mirotic, amb una estrebada a l’abductor de la cuixa després de fer una esmaixada al tercer quart i ja no ha tornat a jugar. Demà li faran proves per saber l’abast de la lesió tot i que no sembla greu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)