Eurolliga

La lesió de Mirotic queda en un ensurt

Bàsquet. El pivot només té una càrrega muscular i no perilla la seva participació en la copa de Màlaga, que comença d’aquí a dues setmanes

El Barça va allunyar el fantasma d’una lesió rellevant de Nikola Mirotic després que el jugador abandonés la pista dijous al Palau en el tercer quart del partit contra el Zenit amb evidents mostres de dolor. Les proves que l’equip mèdic va fer al pivot assenyalen que té una sobrecàrrega muscular però que no es va fer cap trencament. Mirotic se’n va anar directament a la banqueta després de fer una esmaixada en un contraatac i no va tornar a saltar a la pista.

El club no posa cap data de retorn per al montenegrí, que podria tornar a descansar diumenge en el partit de l’ACB que l’equip ha de jugar a la pista de l’Iberostar. L’equip de Pesic encadena després dos partits de l’Eurolliga entre setmana, a València (dimecres) i al Palau contra l’Armani Milà (divendres). El pivot és el màxim anotador de l’equip (18,5) i màxim rebotador (7,5) en la competició europea. A l’ACB acaba de ser nomenat millor jugador del mes de gener.

El jugador ja va entrar la setmana passada en la política de rotacions de Pesic, que va deixar l’internacional per primer cop fora de la convocatòria. En tot cas, la seva presència en la copa, que comença d’aquí a dues setmanes (13-16 de febrer) a Màlaga, no perilla.

Si Mirotic és baixa aquest diumenge o algun partit més, Oriola, en un gran moment, i el letó Smits hauran d’assumir més minuts i responsabilitat. Heurtel, a més, ha tornat amb força i això allibera Hanga de la posició de base i dona possibilitats al tècnic serbi per moure de manera diferent les peces dins el parquet i fora. Cory Higgins, que es va fer un esquinç de turmell fa una setmana, també està a punt per tornar a l’equip.

Pangos, sense data

Més problemàtica és la situació del base canadenc, que només va poder jugar alguns partits a principi de temporada. El jugador continua en fase de recuperació però es desconeix fins i tot quan s’incorporarà als entrenaments amb els seus companys. Amb Heurtel i Delaney operatius, qui es veurà més afectat és l’argentí Leandro Bolmaro, cada vegada més integrat en la dinàmica del Barça B (LEB Plata), que s’està jugant de fet la classificació per a la fase d’ascens a la LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)