FEB

Desconnexió perillosa

Bàsquet. Lliga Femenina 2. Un parcial d’1-27 en el segon i tercer quarts posa fi a les aspiracions d’un GEiEG que va estar setze minuts fora del partit

GEIEG 49 MATARÓ 56

CITYLIFT GEiEG UNIGIRONA:Pairó (5), Parra (9), Condom (2), Bagaria (3) i González (4) –cinc inicial–; Méndez (10), Martín (5), Soler (8), Moya (1), Coma i Cissé (2). 11/40 en tirs de dos, 7/18 en triples (2 Soler, 1 Pairó, Parra, Bagaria, Méndez i Martín) i 6/13 en tirs lliures. 44 rebots (9 González), 15 assistències (3 Martín) i 56 de valoració (12 Méndez i Martín).ADVISORIA BOET MATARÓ:Garcia (12), Checa (5), Arbizu (9), Ruano (10) i Vila (5) –cinc inicial–; Murat, Tejedor (2), Timoner, Hartmann (13) i Arias. 14/27 en tirs de dos, 7/28 en triples (3 Hartmann, 1 Garcia, Checa, Arbizu i Vila) i 7/11 en tirs lliures. 29 rebots (7 Ruano), 16 assistències (4 Checa) i 52 de valoració (14 Hartmann).PARCIALS:21-13, 6-14 (27-27), 7-16 (34-43) i 15-13 (49-56).

Quarta derrota consecutiva d’un GEiEG que ahir va viure al Lluís Bachs una greu desconnexió durant massa minuts de joc. Després d’una bona sortida (20-12) i de controlar el marcador en l’inici del segon quart amb un triple de Soler (26-16), al conjunt gironí se li va apagar el llum. La falta de concentració i l’encert del Mataró van provocar un parcial d’1-27 durant 16 minuts de partit, amb el descans pel mig, fins gairebé al final del tercer quart (27-43). L’esforç posterior no va aconseguir materialitzar la remuntada.