ACB

El Barça es situa líder en solitari (83-87)

ACB. Ha guanyat en un final d’infart a Tenerife amb Mirotic recuperat (18 punts)

El Barça s’ha situat líder de l’ACB després de vèncer a la pista del Tenerife en un final d’infart (83-87) i ha aprofitat l’entrebanc del Madrid a casa contra el Joventut. Feia tres anys que el Barça perdia a Tenerife.

Els blaugrana han començat amb Mirotic ja recuperat i sent el gran referent amb 12 punts al primer temps. El Barça ha anotat 50 punts gràcies al montenegrí però també al treball de Davis (40-50).

Al segon temps els de Pesic s’han encallat en atac i el Tenerife, amb l’aparició de Konate, l’encert de Salin i la direcció de Huertas (9 punts i 11 assistències), ha tornat la igualtat al matx. Aquest s’ha mantingut fins a 8,2 segons pel final amb 83-85 el Tenerife ha tingut el tir per guanyar el matx.

Pel Barça el més destacat ha estat Mirotic amb 18 punts (7/8 de dos) i 23 de valoració secundat per davies (14 punts) i Abrines (14). Pel Tenerife Salin (24 punts amb 5/11 triples) i Shermadini (20 punts i 6 rebots) els més destacats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)