ACB

La Penya assalta la casa blanca

Bàsquet. ACB. Venç a Madrid després de 12 anys i remuntant 14 punts amb Wroten i Prepelic estratosfèrics

Injecció infinita de moral i confiança d’una Penya que talla set derrotes en els últims vuit partits a l’ACB i arribarà demà a la primera final europea a Andorra amb els ànims totalment canviats. La Penya va assaltar la casa blanca, on no hi guanyava des de feia 12 temporades, en aquell Joventut amb Ricky o Rudy. I ho va fer remuntant 14 punts de desavantatge al segon temps (64-50) i sobretot tenint molta fe. Prepelic, que està cedit pel Madrid a la Penya, va rebre fora del vestidor la felicitació de Florentino Pérez. Wroten, amb només 36 hores a l’equip, va exhibir la seva explosivitat i talent en penetracions i va clavar un triple decisiu tot i no ser-ne un especialista. Va ser un triomf coral amb Kanter com a sorpresa.

D’entrada, Laso, pensant en la copa, no va convocar Campazzo, Thompkins, Taylor i Mehri. Va situar de titular Laprovittola i els blancs van dominar de sortida amb Randolph castigant (19-10). La renda es va mantenir fins al descans (46-38). Els verd-i-negres van anar a remolc fins al 64-50, però llavors va aparèixer la fe. Laso va fer seure Carroll (15 punts) i Tavares i Rudy només van jugar set minuts. La Penya va anar remuntant i quan el Reial Madrid va voler reaccionar davant l’explosió de la Penya ja era tard. Amb 83-86 Laprovittola va tenir el triple per forçar la pròrroga, però va fallar.

ELS VESTIDORS

He promès a la meva dona i al meu pare que no protestaré i jugaré, i així ho he fet
Klemen Prepelic
No hem respectat el rival i amb la samarreta no es venç; és una lliçó
Pablo Laso
Patrocini

Wroten debuta i Buford explota

El darrer fitxatge de la Penya, Tony Wroten, va debutar amb 11-10 en el marcador a 3:34 del descans. A la banqueta, vestit de carrer, hi havia Buford, que va quedar fora de la convocatòria: “Entenc el negoci, però què passa amb el respecte professional?” La rescissió del seu contracte és qüestió de temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)