FEB

L’ajuntament lloga un parquet a la Generalitat i l’instal·larà a Fontajau

Bàsquet. Prové de Tarragona i el primer gran repte del consistori gironí és tenir-lo llest pel partit Spar Citylift-Perfumerías Avenida del dia 16 de febrer

L’ajuntament de Girona instal·larà un nou parquet al pavelló de Fontajau que ha llogat a la Generalitat i que procedeix del Palau d’Esports de Catalunya de Tarragona, inaugurat el 2018 per albergar els Jocs Mediterranis. El primer repte, si es compleixen els terminis, és que estigui enllestit per ser la seu el 16 de febrer del partit que ha de jugar l’Spar Citylift Girona a casa contra el Perfumerías Avenida de la lliga femenina que enfronta als dos grans aspirants al títol. El temporal va malmetre el pavelló de Fontajau i des de llavors tant l’Uni com el Bàsquet Girona –LEB Plata– han jugat al pavelló de Palau. El dia 15, el Bàsquet Girona rebrà l’Albacete, un altre partit que també es podria jugar a Fontajau.

Es va contemplar també traslladar el parquet del Palau Sant Jordi de Barcelona, però la superfície era massa gran no s’adeia a les característiques de Fontajau-. La feina és feixuga i intensa. Primer caldrà netejar tot la instal·lació i també mirar de restaurar el quadre elèctric. El partit contra el conjunt de Salamanca –el líder– atreu un gran interès dels aficionats davant d’un rival contra el qual l’equip català acostuma a diputar els títols. L’aforament de Palau no hauria pogut assumir la demanda.

Patrocini

#JuntesEnsAixecarem, nova campanya

El club gironí va presentar ahir la campanya #JuntesEnsAixecarem, amb la qual engegarà una sèrie de mesures per recaptar fons per pal·liar l’efecte devastador que va tenir la riuada en les pavelló de Fontajau i que permetrà “canalitzar les riuades de suport ciutadà, empresarial i institucional.” . La campanya inclou accions de micromecenatge per recaptar diners, amb aportacions de 25, 50o 100 euros al compte corrent ES16 2100 9046 9202 0007 8468. També es posarà en marxa una segona campanya de captació d’abonats, habitual en el tram final de temporada. A banda de la valuosa aportació que suposa pel club aconseguir nous abonats, però, també es posarà a disposició dels nous abonats una aportació solidària de 10 €. La campanya s’obrirà en breu. Finalment, el 28 de març i amb la col·laboració de la sala de concerts La Mirona es farà un concert solidari. Els beneficis del mateix revertiran en el seguit d’entitats esportives amateurs que s’han vist afectades de la ciutat de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)