Eurolliga

Aperitiu europeu abans de la copa

Bàsquet. Eurolliga. El Barça visita la Fonteta per jugar contra un perillós València, que serà el rival dels blaugrana en els quarts del torneig del KO d’aquí a només 10 dies en la cita de Màlaga

En una setmana farcida de partits amb tres duels de màxima exigència –València avui (21 h Dazn), divendres el Milà i diumenge a Gran Canària– el Barça vol arribar amb bones sensacions a la copa, que començarà dijous de la setmana vinent a Màlaga, on els blaugrana jugaran precisament contra els valencians. És per això que sembla que avui, tot i que els dos equips han dit que no amagaran res de cara a la copa, els dos entrenadors no mostraran les seves cartes sorpresa. El València, sense Loyd ni Van Rossom, està jugant a un nivell molt alt a la Fonteta, sobretot a Europa, on venen de tombar amb autoritat el Panathinaikòs. El Barça està acoblant de manera ràpida Heurtel i, tot i haver estat tot el curs KO, ja està demostrant que és un recurs de primer nivell després de Mirotic en atac que dona moltes més opcions als de Pesic. Els valencians són conscients de tot el que hi ha en joc perquè estan lluitant per entrar al play-off i es volen fer forts a casa.

Contra el Barça no amagarem res del que farem als quarts de la copa del Rei
Jaume Ponsarnau
Ningú jugarà pensant en la copa i farem proves per continuar creixent
Svetislav Pesic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)