Més bàsquet

El Baxi Manresa queda eliminat d’Europa (61-64)

FIBA Champions League. Els manresans, sense Toolson, han tingut el tir per forçar la pròrroga però a Dulkys li ha patinat la pilota

El Baxi Manresa, sense Ryan Toolson lesionat, ha quedat eliminat de la Champions League després de perdre contra el Sàsser italià (61-64). Els de Pedro Martínez han tingut el tir per forçar la pròrroga però en una jugada perfecte de pissarra Dulkys ha quedat sol al triple però li ha patinat la pilota.

El Sàsser italià ha començat amb un nivell d’encert espectacular amb 4/7 triples i 6/13 tirs de dos gràcies al domini en el rebot (5 del Baxi i 10 del Sàsser). Els de Gianmarco Pozzeco han agafat ràpidament un 2-11 sorprenent. Els de Pedro Martínez tenien molts problemes per aturar l’allau de joc ofensiu dels italians que anotaven pràcticament a cada atac. El segon triple de Jerrells situava la màxima del matx (19-29). Però els manresans han augmentat el nivell d’intensitat i han anul·lat en atac als italians. Dos triples consecutius, un de Nelson i un altre de Jou, ha igualat el matx (29-30). El Baxi, com sempre, no va llançar la tovallola i Kravish va capgirar el matx (31-30). Jou ha allargat la ratxa amb un altre triple (34-30) consolidant un parcial de 15-1. Al descans tot obert (36-36).

Al segon temps amb empat a 40 Pozzeco ha forçat la seva expulsió amb dues tècniques consecutives buscant un revolsiu. I els italians han fet un parcial de 0-7 (52-59). Jerrells ha posat el Baxi contra les cordes amb un triple (52-61). Els manresans però han tret caràcter per remuntar el matx i entrar als darrers segons amb totes les opcions (61-63) tot i anar sempre a remolc. Igualtat fins la fatídica acció final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)