ACB

Patinada de la Penya contra el cuer (79-81)

ACB. Els verd-i-negres han perdut la pilota en l’última acció amb 2,4 segons pel final després d’una cistella de Richotti

El Joventut ha tingut una patinada inesperada contra el cuer abans de l’aturada de la lliga i això deixa a la Penya lluny de l’objectiu del play-off (79-81).

a sortida de la Penya no ha estat com tothom esperava i el Fuenlabrada, conscient del què s’hi juga, ha agafat avantatge generant dubtes als verd-i-negres. A més, els de Carles Duran han estat un dia més molt poc dur i poc intens en defensa i el Fuenlabrada ho ha aprofitat per agafar un màxim avantatge de 10 punts (28-18). Omic, només dos punts, Dimitrijevic (0) i Prepelic només un triple eren els problemes en atac d’una Penya que només ha trobat Harangody en el primer temps amb 15 punts. Al descans 35-44.

Al segon temps la Penya no ha reaccionat i amb una defensa inexistent el Fuenlabrada ha agafat un màxim avantatge de 16 punts (44-60). Duran ha fet entrar Zagars i Parra i curiosament amb el seu joc descarat ha fet un parcial de 9-0 per entrar dins el matx (53-60). Els joves han fet un última estirada situant-se a només tres punts (69-72). Però dos triples seguits d’Anderson ha enfonsat la resistència de la Penya (69-78). Tot i així la Penya ha remuntat fins a empatar a 38 segons pel final (79-79). El Joventut ha fallat dos atacs seguits i el Fuenlabrada ha anotat, amb Richotti, la cistella del triomf (79-81). Amb 2,4 segons la passada per Harangody per empatar s’ha acabat perdent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)