ACB

Injustificable: ni desig, ni caràcter

ACB. El Joventut no té ni desig ni caràcter per tombar el cuer Fuenlabrada, que deixa la Penya en un moment crític

o

faltes

entre Prepelic, Omic i Wroten

La caiguda lliure de la Penya no s’atura. Traient el matx a Madrid, el Joventut suma vuit derrotes en els últims nou partits a l’ACB i l’eliminació d’Europa a Andorra sense que el MoraBanc s’hi jugués res. Falta desig i caràcter, i és injustificable. Cal un canvi radical d’actitud. L’equip que més punts rep de l’ACB (87 de mitjana) no pot enfrontar-se al cuer Fuenlabrada i rebre 81 punts i els tres principals puntals de l’equip –Prepelic, Omic i Wroten– acabant sense fer cap falta. A diferència d’anys anteriors, hi ha perfils de jugadors que fan el seu partit. La Penya no és una pinya i es transmet a la pista. Ahir, s’havia de guanyar fos com fos, però va ser al contrari. Des del salt inicial, es va donar vida a un equip necessitat que va aprofitar les circumstàncies.

El Fuenlabrada va agafar 10 punts d’avantatge en el primer temps (18-28) i va generar dubtes a una Penya decebedora sense López-Arostegui, de baixa. Els madrilenys van augmentar a 16 punts (44-60) i van haver de sortir els Zagars i Parra per donar una lliçó als veterans (Omic, 12 minuts). Van liderar la remuntada i Dimitrijevic va forçar un empat miraculós (79-79). La Penya va tenir dos triples de Prepelic i Ventura per sentenciar, però van fallar. Richotti va anotar a 2,4 segons. I, en l’última jugada, Harangody va perdre la pilota sota el cèrcol per forçar la pròrroga. Un desastre absolut.

ELS VESTIDORS

Sense energia ni ambició no es pot guanyar. Alguns jugadors no han vingut al partit
La gent que ens ha vingut a veure crec que no ha merescut que l’afició ens animés
Carles Duran
Ens poden guanyar perquè siguin més bons, però no perquè siguin més intensos
Albert Ventura
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)