FEB

El pavelló de Fontajau es vesteix amb el nou parquet

Bàsquet. La regidora d’Esports de Girona diu que es compliran les previsions i que la pista estarà llesta per jugar el cap de setmana. L’Spar Citylift podrà rebre l’Avenida diumenge

El nou parquet del pavelló de Fontajau es va començar a instal·lar ahir i la pista estarà llesta per poder disputar els partits de LEB Plata del Bàsquet Girona dissabte contra l’Albacete (20 h) i de la lliga femenina de l’Spar Citylift Girona diumenge contra el Perfumerías Avenida (13 h). Així ho va manifestar la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, en la visita que va fer a les instal·lacions. Les previsions de la regidora eren que ahir a la tarda tot el parquet ja estigués situat i es comencessin a pintar les línies de la pista. Aquest matí s’acabaria de pintar tot i es completarien les feines per deixar-ho tot a punt. Els jugadors podran trepitjar el nou parquet aquesta tarda i demà, començar-se a entrenar.

Eva Palau va explicar en la visita que per a aquest cap de setmana es deixarà a punt la pista central de Fontajau amb tota la instal·lació elèctrica, els marcadors, la megafonia i les xarxes d’internet perquè es disputin els partits, però que encara quedarà molta feina per fer a la part lateral del pavelló, el gimnàs i les oficines. Per a la setmana vinent es vol que es reprenguin els entrenaments dels equips de l’Spar Citylift Girona i el Bàsquet Girona, i que es comenci a tornar a la normalitat. La previsió amb què es treballa és que per la primera quinzena de maig el pavelló de Fontajau funcioni al cent per cent.

Agraïments a tothom

La regidora d’Esports de de Girona va donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta ràpida solució i als altres clubs de la ciutat que han cedit les seves instal·lacions durant aquest temps. També va destacar la secretaria general d’Esports, que ha cedit el parquet del pavelló de Tarragona, i a l’Ajuntament de Tarragona, perquè ha col·laborat molt. “Fa tres setmanes estàvem a Fontajau molt desanimats, amb un panorama molt trist. El fenomen Gloria ens va afectar de ple i jo mateixa deia que això no s’arreglaria en mesos. Avui [per ahir] estem posant el parquet, i estem molt contents perquè hem demostrat que treballar en equip dona resultats”, va manifestar Eva Palau. La regidora d’Esports també va dir que s’estan fent els tràmits per comprar el nou parquet i que trigaran dos o tres mesos a servir-lo. S’esperarà fins al final d’aquesta temporada per fer el canvi de manera tranquil·la.

LA RESTA

Es preveu que la primera quinzena de març Fontajau funcioni a ple rendiment

LA PISTA CENTRAL

Es posarà en marxa amb els marcadors, la megafonia i els sistemes elèctrics
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)