ACB

El Madrid escombra el València (91-68)

ACB. Els blancs ja dominaven de més de 20 punts (55-34) només començar el segon temps

El Madrid és el primer finalista de la copa en desfer-se sense contemplacions del València que no ha estat rival dels blancs (91-68). El millor del matx ha estat Campazzo amb 15 punts, 5 rebots, 9 assistències, 7 recuperacions i 31 de valoració. També ha destacat Randolph (15 punts). Pel València el més destacat ha estat Alberto Abalde (12).

Els de Pablo Laso han començat marcant territori des del salt inicial amb un 9-0 i, a partir de llavors, ja no han deixat el domini del partit anul·lant defensivament a un València negat de cara a cistella. Al descans la renda ja era de 14 punts (34-20) amb els de Jaume Ponsarnau fent una sèrie d’1/10 triples i 6/17 tirs de dos. Al segon temps no ha canviat absolutament res i els de Pablo Laso han trencat el matx en cinc minuts on han agafat una renda de més de 20 punts (55-34). Des de llavors fins al final ha estat un passeig blanc

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)