FEB

El Girona tanca la primera fase amb una derrota a la pròrroga (82-84)

Bàsquet.

El Bàsquet Girona ha tancat aquest vespre la primera fase de la LEB Plata a Fontajau amb una derrota intranscendent contra l’Arcos Albacete (82-84), que tot i la victòria no jugarà la fase d’ascens. Els equips que acompanyaran el conjunt gironí en la lluita per pujar a la LEB Or seran el Múrcia, el Menorca, el Prat, el Barça B i l’Hospitalet.

En el partit d’avui, sense Gerard Sevillano (amb molèsties), els d’Àlex Formento han capgirat 14 punts en contra en l’últim quart però no han pogut rematar la feina en l’última acció dels 40 minuts quan Hester ha errat un tir sota la cistella. En el temps afegit dos triples de Bouza (7/16) i Samu han acabat donant la victòria als d’Albacete. Pel Girona Hester (21 punts) i Cosialls (16) han estat els més efectius.