ACB

El MoraBanc s’acomiada sense opcions (92-59)

Copa. Els andorrans han fet un primer temps desastrós que ha decidit la semifinal (48-30)

El MoraBanc ha quedat eliminat de la copa en un partit on no ha tingut cap opció (92-59). Els més destacats del matx han estat Jaime Fernández (19 punts), Ejem (15) i Adams (14) mentre pels andorrans els únics que s’han salvat de la desfeta han estat Hannah (16) i Massenat (10).

Quant el matx els malaguenys han fet un recital de joc i han castigat els d’Ibon Navarro que arribaven per primera vegada a la història. L’Unicaja ha marcat la pauta del matx des del salt inicial amb un Jaime Fernández imparable que als primers 15 minuts havia anotat 15 punts i havia portat la diferència als 20 punts davant la impotència andorrana.El segon temps ha estat de pur tràmit perquè el matx estava trencat i perquè l’Unicaja ha continuat a un nivell d’intensitat i d’encert molt alt. Demà a la tarda (18.30 h Movistar) disputarà la final davant la seva afició contra el Madrid, el gran favorit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)