FEB

El Girona començarà la segona fase a Cantàbria

Bàsquet. L’equip d’Àlex Formento parteix amb un balanç de 6-4, tercer, i el seu primer partit a Fontajau serà contra el Juraisti, el seu botxí en la final de la copa al desembre, el 4 de març

La LEB Plata ja té els calendaris per a la segona fase, amb els sis millors equips de cada grup lluitant per l’ascens i els sis pitjors, per la permanència. Hi ha la novetat, aquest curs, que el millor del grup d’ascens puja directe i, el del grup de la permanència, entra en un play-off amb els equips que quedin del segon al vuitè millor dels dotze aspirants en què hi ha el Bàsquet Girona. Serà sempre a doble partit, en quarts i semifinals.

És una cursa que, amb els resultats de la primera fase contra els rivals amb qui es compartia divisió geogràfica, fa que l’equip d’Àlex Formento surti des de la tercera posició de la graella, amb un balanç de 6-4 i empatat amb el Prat –ja no hi jugarà– i l’Estela, el seu primer rival el 29 de febrer. El Barça B, l’altre català del grup d’ascens, és el que té pitjor balanç: 2-8

El Bàsquet Girona tornarà a jugar a Fontajau el 4 de març, entre setmana i contra el Juraisti, botxí en la final de la copa disputada a Azpeitia abans de cap d’any (74-69). Els gironins tanquen la fase el 2 de maig a la pista del Tizona, el segon millor dels dotze equips amb 8-2 i igualat amb el Múrcia.

En el grup de la permanència el Pardinyes, que la temporada passada va pujar de l’EBA, és el que té millor balanç inicial (7-3) en un grup en què també hi ha l’Hospitalet (6-4). Dels dotze equips, els sis pitjors baixen.

LA DADA

3
places
d’ascens a LEB Or hi ha en joc. Una per al primer del grup i dues més en un ‘play-off’ de vuit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)