NBA

Marc Gasol, a punt per al retorn

Bàsquet. Els Raptors recuperaran el pivot, lesionat dels isquiotibials des del 28 de gener, divendres contra els Suns de Ricky per reforçar la seva línia ascendent dels dos últims mesos

Els Toronto Raptors, actuals campions de l’NBA, no només han sobreviscut sense Marc Gasol, el seu center de referència, sinó que han excel·lit. L’equip de Nick Nurse va encadenar 17 victòries i només una derrota abans de l’All Star mentre el pivot català, baixa des del 28 de gener, es posava a punt després de dues lesions seguides als isquiotibials.

A Toronto donen per fet que Gasol reapareixerà divendres contra els Suns de Ricky Rubio. L’equip, que ja no disposa del seu MVP de l’última final (Kawhi Leonard), està competint per sobre de les expectatives i el retorn de Gasol encara donarà motius per a l’optimisme al Canadà. Kyle Lowry, Pascal Siakam, Fred VanVleet i Serge Ibaka, que ja van ser decisius la temporada passada, han fet plegats un pas endavant sobretot en atac. En el primer tram de la temporada Gasol (7,8 punts, 6,5 rebots i 3,5 assistències), amb els minuts molt limitats després de jugar al mundial, s’ha dedicat sobretot a fer el que l’equip necessitava a cada moment. Si torna en bones condicions els Raptors, amb la segona millor marca de l’Est (40-15), tornaran a aspirar a l’anell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)