Eurolliga

Èric Surís

Entrenador Spar Citylift

“Canviar el ritme de joc els ha provocat un sotrac”

L’Spar Citylift donava per bo el triomf, després de tancar un partit que permet mantenir les possibilitats de continuar a Europa aquest curs: “Era un partit molt difícil perquè el rival és un especialista a l’hora de provocar partits físics, partits FIBA, que ens ha obligat a molt, com s’ha vist en la primera meitat, en què s’anava a un ritme d’un partit a 50 punts; havíem d’accelerar el ritme de partit, perquè el pla defensiu ens estava sortint a la perfecció però en atac també els sortia bé a elles.” Per Èric Surís, la clau va ser poder canviar el ritme narcotitzant que marcava l’Schio: “Hem accelerat el ritme de joc, l’hem endurit en el tercer i el darrer quart, hem estat més dinàmiques, i això ha provocat un sotrac que no els ha permès seguir-nos”, destacava el gironí.

L’Uni va centrar-se a no deixar que les estrelles italianes tinguessin bones opcions i donant facilitats a la resta de l’equip: “Hem aturat les seves principals armes, fins i tot Leo, que ha acabat amb 14 punts, però els ha fet en els dos últims minuts. Hem sabut llegir molt bé les situacions i que llancessin les que no són especialistes”, explicava l’entrenador. El tècnic va afirmar que veu a un nivell alt el seu equip: “Cada dia som més compactes i amb prestacions més altes; hem de seguir així.”

“No he fet càlculs”

Èric Surís va assegurar que no havia estat pendent del Kursk: “Ens fa il·lusió arribar amb vida a l’última jornada, però el nostre rival que ha de perdre en la classificació és el Kursk, amb el potencial que té. No he fet càlculs, no sé si us ho creureu, però no he fet matemàtiques; el què hem de fer és anar a Montpeller a guanyar i a seguir creixent. Si estadísticament hi ha un 1% de possibilitats, l’anirem a buscar.”

Araújo en vol més

La gallega, amb 9 punts, inclosos dos triples, va destacar que l’equip no havia fallat: “La nostra feina era guanyar avui i ho hem fet. Tenim possibilitats, i per tant hem de seguir concentrades perquè tot i que és difícil que el Kursk perdi a casa; el que no podem fer és no fer nosaltres els deures i no guanyar.” Araújo també feia referència, com el seu tècnic, al creixement de l’equip: “El treball col·lectiu està sent molt bo i es veu a la pista; acabem de fer dos partits d’un gran nivell i ara ens queda el Gernika, que serà molt dur, tenint en compte que és a domicili. Però serà una bona prova per jugar a Montpeller i poder anar-hi amb totes les possibilitats de guanyar.”

MARCADOR BAIX

“Volien un partit físic, un partit FIBA, a 50 punts, i en el primer temps ha estat difícil”

OPTIMISTA

“Si hi ha un 1% de possibilitats de passar la fase, l’anirem a buscar fins al final”

BONES SENSACIONS

“Cada dia som més compactes i amb prestacions més altes; hem de seguir així”
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)