Eurolliga

Mirotic dona el triomf al darrer segon (80-82)

Eurolliga. Mike James, que ha fet un partit desastrós, ha perdut la pilota amb 77-78

El Barça ha guanyat a Moscou en un final d’infart i fa un pas quasi definitiu per assegurar-se una de les quatre primers posicions i, per tan, el factor pista als quarts de final. El matx ha estat molt igualat i s’ha decidit en un final a cara i creu on Mike James ha fet un triple increïble (80-80) però Mirotic respòs ha anotat la cistella amb una cistella fent la seva clàssica acció amb un pas enrere i un llançament guanyador.

El Barça ha començat amb un 0-7 inicial amb Higgins com a titular en el seu retorn a Moscou. Però els russos ràpidament han empatat (7-7). Els de Pesic però estaven molt concentrats i han obert un forat de nou punts (9-18) amb un gran treball col·lectiu. Però el CSKA ha reaccionat amb un parcial de 13-0 per posar-se per davant (22-18). Tot i que els d’Itoudis han dominat fins al descans (38-31) dos triples de Mirotic (17 punts al primer temps) han reduït la diferència al descans (40-38).

Al segon temps Hackett ha aguantat els seus assumint la responsabilitat ofensiva amb un Mike James desconegut (5 punts). Amb el nord-americà a la banqueta el CSKA s’ha posat 54-50 però els russos han deixat de jugar en equip amb el retorn del base nord-americà i els blaugrana, amb Davies fent 4/4 triples, s’ha posat per davant després d’un triple de Delaney (54-59). Ha aparegut a escena Kurbanov per anotar dos triples i un contracop i tornar la igualtat (65-63). Però després del 72-68 ha aparegut la millor versió del Barça amb un parcial de 0-8 (72-76). Un triple de Hackett ha posat emoció (75-76). Amb 77-78 James s’ha jugat l’última pilota però ha acabat perdent-la fent-li falta a Davies. El nord-americà ha anotat els dos tirs lliures (77-80). Però James encara no havia dit l’última paraula i ha empatat amb un triple impressionant des de la cantonada (80-80). A 5,1 segons pel final però ha rebut Mirotic que ha fet allò que li van demanar quan el van fitxar: guanyar els partits

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)