Eurocopa

El Reyer Venècia, rival de l’Spar Citylift als quarts de l’Eurocopa

Bàsquet.

El Reyer Venècia és el rival de l’Spar Citylift Girona en els quarts de final de l’Eurocopa, segons el sorteig que s’acaba de fer a la seu de la FIBA Europa. L’anada hauria de ser el dia 12 de març en teoria a Venècia si és que no hi ha instruccions en un altre sentit per culpa de la crisi del coronavirus que ja ha portat la suspensió de partits de la lliga italiana i que va aconsellar a FIBA Europa el trasllat de dos partits de l’última jornada de l’Eurolliga a Ljubljana. Davant la proximitat del partit, la capital eslovena torna a entreveure’s com a alternativa. La tornada el dia 19, a Fontajau. En la decisió de FIBA Europa, que va comportar la sanció del Sopron i el Riga, hi ha l’origen de la classificació de l’Uni per als quarts.

Les altres eliminatòries seran Castors Braine-València, Carolo-Landes i Dinamo de Kursk-Avenida.

Les jugadores determinants del Venècia són les dues pivots, Gintare Petronyte i Anete Steiberga, la baseJolene Anderson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)