ACB

Huertas enfonsa la Penya (96-90)

ACB. El Joventut ha fet 30 minuts brillants però al darrer quart ha encaixat 39 punts rebent cistella en 15 atacs seguits

La Penya ha perdut una oportunitat molt bona de guanyar a Tenerife però tot i arribar a dominar d’11 punts però ha aparegut Marcelinho Huertas. El brasiler ha fet un clínic per enfonsar el Joventut en un darrer quart de llibre (96-90). El base ha fet 25 punts, 16 assistències, 6 rebots i 33 de valoració. La Penya, el pitjor en defensa de l’ACB fins avui amb 87 punts de mitjana, ha encaixat de nou massa punts (96).

Wroten, sense Dimitrijevic, ha sortit de titular però ho ha fet fatal i Huertas ha fet literalment el què ha volgut. Això ha fet que Duran hagi apostat per Zagars que ha estat genial. La defensa intensa del Joventut ha baixat el percentatge de tirs del Tenerife que s’ha vist a remolc de la Penya (18-23). Però ha reaccionat el Tenerife fent un parcial de 10-1 (28-24). Però els de Duran han trobat el seu referent Prepelic que en un recital particular amb un 4/4 triples ha llançat els verd-i-negres (28-37). Sobretot el punt diferencial ha estat el pas endavant en defensa dels de Duran. Shermadini, per exemple, ha estat molt ben defensat (1/6 tirs de dos). Al descans 33-42 amb 19 punts de Prepelic amb 5/5 triples.

La sortida de la Penya no ha estat al nivell i un parcial de 9-0 ha servit per empatar (42-42). A partir de llavors hi ha hagut igualtat fins al tram final però quan s’ha decidit el partit el Joventut ha estat incapaç de tallar 10 atacs consecutius del Tenerife anotant. Un triple de Salin ha posat en problemes a la Penya (78-82) i un altre de Díez ha sentenciat (83-73).